Schoonheidssalon Amsterdam

SCHOONHEIDSSALON AMSTERDAM –  PUUR & MOOI
Behandelingen op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur.

Zie de prijslijst in het hoofdmenu bovenaan de pagina voor het totaal aanbod aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie, aanvullende behandelingen en het harsen. Prijslijst en aanbod PMU ook bovenaan in het hoofdmenu.

 

NAOMI VAN DUIJN
Dr.Hauschka huidtherapeute, gespecialiseerd in huidverzorging, permanente make-up, visagie en massage.

ADRES
Jan Pieter Heijestraat 162
1054 ML Amsterdam, oud-west

KvK 34254409
IBAN NL41INGB0005125538

Telefoon
06-27851082

E-mail
info@puurenmooi.nl

Routebeschrijving

Vanaf A10
Afslag S106 richting Oud-West. Bij Surinameplein rechtdoor en over de brug naar links de Overtoom op. Bij de 2e stoplichten naar links de Jan Pieter Heijestraat in. U kunt dan gelijk parkeren op een open plek. Parkeerkosten zijn 3,- euro per uur.

Openbaar vervoer
Lijn 17, Halte Jan Pieter Heijestraat. Loop (ongeveer 3 minuten) de Jan Pieter Heijestraat in richting Overtoom tot de hoek Brederodestraat. Dit is de rechterzijde van de straat. Op nummer 162 bij Nilsson Hairstyling is PUUR&MOOI gevestigd.
Lijn 1, Halte Jan Pieter Heijestraat/Revalidatie centrum/kattenlaantje Vondelpark. Loop (ongeveer 1 minuut) de Jan Pieter Heijstraat in richting de Kinkerstraat. Op de 2e hoek brederodestraat/JP Heijestraat nr. 162 bij Nilsson Hairstyling is PUUR&MOOI gevestigd. Dit is aan de linkerzijde van de straat.

Voorwaarden afspraak
Afspraken bij PUUR & MOOI dienen op tijd geannuleerd te worden. Gelieve 48 uur van te voren contact met ons op te nemen, als u verhinderd bent. Annuleringen korter dan 24 uur van te voren worden in rekening gebracht. Voor verzetten van een afspraak kunt u bellen 06-27851082 en eventueel een boodschap achterlaten of  stuur een e-mail naar info@puurenmooi.nl.

Schoonheidssalon Amsterdam oud-zuid

pinnen-ja-graag-logoSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuidSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuidSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuid