Schoonheidsspecialiste & Dr. Hauschka therapeut

Dr. Hauschka therapeut

Mijn naam is Naomi van Duijn. Ik werk sinds het jaar 2000 als schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschka therapeut. Mijn salon is aan huis gevestigd in de gezellige Helmersbuurt in oud-west vlakbij het Vondelpark.
Ik ben begonnen in de schoonheidssalon van mijn moeder in Amsterdam Geuzeveld. Nadat zij haar zaak heeft verkocht heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan, in een schoonheidssalon in het centrum van Amsterdam. Sinds 2006 heb ik mijn eigen schoonheidssalon. Inmiddels is PUUR & MOOI uitgegroeid tot een goed lopende salon met veel trouwe klanten.

Bij Dr.Hauschka ben ik opgeleid tot Dr. Hauschka therapeut, gespecialiseerd huidtherapeut. Voor de permanente make-up ben ik bij Nouveau Contour opgeleid, het toonaangevende premium merk op het gebied van permanente make-up, waarmee wereldwijd de allerbeste permanent make-up specialisten werken. Jaarlijks volg ik de kwaliteitscursussen bij beide bedrijven en woon het Dr.Hauschka congres en Permanent make-up World Conference bij. Zo blijf ik op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Als Dr. Hauschka therapeut ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en permanente make up. Tevens doe ik ontspannende massages en visagie.

Dr.Hauschka therapeut

Tijdens de behandelingen werk ik met het merk Dr.Hauschka. De producten van dit merk bevatten zeer hoogwaardige, natuurlijke ingredi├źnten. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen zoals chemisch parfum en hormoonverstorende stoffen als ftalaten en lanoline of minerale olie.
Er wordt niet op dieren getest en de producten zijn ecologisch verantwoord verpakt. Dr. Hauschka is een antroposofisch merk. Dit houdt onder andere in dat de planten geteeld worden op biologische wijze.

Dr.Hauschka COSMETICA

Wat is er lekkerder dan uzelf eens te laten verzorgen met de beste natuurlijke producten. Even helemaal weg uit de dagelijkse drukte en totaal ontspannen weer naar huis. Naast een mooie, schone en stralende huid, komt uw geest volledig tot rust. Uw schoonheid komt echt van binnenuit. Gun uzelf ook dat gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

In overleg met u kiezen we voor een behandeling die bij u past; een rijpere huid heeft een andere behandeling nodig dan een acne huid. Voor elke klant heb ik diverse specialistische behandelingen in huis waar uw huid zienderogen van opknapt. PUUR & MOOI een weldaad voor lichaam en geest.