Gezichtsbehandeling

U kunt bij schoonheidssalon PUUR & MOOI terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen. Voor meer informatie over massages kunt u kijken op de massagepagina. U mag bij vragen natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.
Na elke gezichtsbehandeling krijgt u een persoonlijk huidverzorgingsadvies. De meeste behandelingen zijn incl. epileren en iedere behandeling wordt afgestemd op uw huid.

Deluxe gezichtsbehandeling 2u30 min €135,-

Deze twee en een half uur durende gezichtsbehandeling begint met een kruidenthee en een warm voetenbad met salie. Vervolgens beginnen we met een voetmassage en nemen we het onderbeen mee tot net over de knie, de nagelriemen worden terug geduwd en verzorgt met de neem nagelolie. Een hydratherende voetpakking zorgt voor heerlijk zachte voeten. Deze wordt er later afgehaald met warme compressen. Dan volgt een hand- en armmassage en worden ook de nagelriemen verzorgt met de nagelolie en een hydratherene pakking. Vervolgens een hoofdhuidmassage. Na een stoombad en een diepwerkende reiniging worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geharst of geëpileerd. Een intensieve huidconditoner wordt aangebracht om de huid weer in optimale conditie te brengen.
U mag zich dan omdraaien voor een heerlijk ontspannende rugmassage met de lavendelolie. Met warme compressen haal ik de olie af en breng een regenererende verzorging aan op de huid. Het hart van deze behandeling is de lymfestimulatie die uitgevoerd wordt met fijne penseelbewegingen en zachte aanrakingen van de handen. Hierdoor worden de vloeistofprocessen in het weefsel ondersteund en het herstel en de gezondheid van de huid gestimuleerd.

Tijdens het masker met verstevigende en kalmerende oogkompressen wordt als laatste nog een nek en decolletémassage uitgevoerd met heerlijk geurende aromatische oliën. Warme kompressen met rozemarijn, dennen, salie, lavendel of citroen verwennen uw huid. Tot slot wordt een regenererend serum en dagverzorging aangebracht.
Een Dr. Hauschka behandeling leidt tot een diepe ontspanning, geeft een doorstroomd en weldadig gevoel. Kortom, voor echt ontspannen is deze behandeling een aanrader!

Klassieke Dr.Hauschka gezichtsbehandeling 2u €105,-

Deze twee uur durende gezichtsbehandeling begint met een kruidenthee en een warm voetenbad met salie. Vervolgens beginnen we met een voetmassage, een hand- en armmassage en een hoofdhuidmassage. Na een stoombad en een diepwerkende reiniging worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geharst of geëpileerd. Een intensieve huidconditoner wordt aangebracht om de huid weer in optimale conditie te brengen.

Het hart van deze behandeling is de lymfestimulatie die uitgevoerd wordt met fijne penseelbewegingen en zachte aanrakingen van de handen. Hierdoor worden de vloeistofprocessen in het weefsel ondersteund en het herstel en de gezondheid van de huid gestimuleerd.

Tijdens het masker met verstevigende en kalmerende oogkompressen wordt als laatste nog een nek en decolletémassage uitgevoerd met heerlijk geurende aromatische oliën. Warme kompressen met rozemarijn, dennen, salie, lavendel of citroen verwennen uw huid. Tot slot wordt een dagverzorging aangebracht.
Een Dr. Hauschka behandeling leidt tot een diepe ontspanning, geeft een doorstroomd en weldadig gevoel. Kortom, voor echt ontspannen is deze behandeling een aanrader!

Volledige gezichtsbehandeling 1u30min €75,-

De volledige gezichtsbehandeling begint met een stoombad en een diep werkende reiniging van de huid. Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt, zodat de behandeling precies op u is afgestemd. Onzuiverheden worden verwijderd en wenkbrauwen geharst of geëpileerd.
Met een verkoelende lotion brengen we de huid weer tot rust. Daarna volgt een weldadige massage met aromatische oliën. De warme kompressen geuren heerlijk naar dennen, rozemarijn, lavendel, citroen of salie.

Vervolgens wordt de huid geharmoniseerd en verzorgd met een intensieve huidconditioner en een pakking speciaal afgestemd op uw huidtype. Oogkompressen kalmeren de ogen en verstevigen de huid rond de ogen.Ter afsluiting wordt een dagverzorging en een oogcreme aangebracht. Mocht u dat willen, breng ik een dagmake-up aan met een zeer natuurlijke uitstraling.

Express gezichtsbehandeling 1u €60,-

Deze behandeling begint met een stoombad en een diep werkende reiniging van de gezichtshuid. Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt, zodat de behandeling afgestemd kan worden op uw huid. Onzuiverheden worden verwijderd en wenkbrauwen geharst of geëpileerd.

Hierna wordt de huid weer tot rust gebracht met een verkoelende lotion. Vervolgens wordt de huid geharmoniseerd en verzorgt met een pakking speciaal afgestemd op uw huidtype. Oogkompressen kalmeren de ogen en verstevigen de huid rond de ogen.
Tijdens de pakking wordt uw decolleté en hals gemasseerd met weldadige aromatische oliën. Ook de warme kompressen geuren heerlijk naar dennen, rozemarijn, lavendel, citroen of salie. Ter afsluiting wordt een dagverzorging en een oogcreme aangebracht.

Acne gezichtsbehandeling 1u €60,-

Deze behandeling is speciaal afgestemd op de onzuivere, geïrriteerde huid die vaak extra reiniging en verzorging nodig heeft. Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt om die huid weer in optimale conditie te brengen. Diepreinigende maskers en huidconditioners zorgen voor een frisse uitstraling. Uiteraard worden onzuiverheden verwijderd en krijgt u na afloop een uitgebreid verzorgingsadvies. Samen met u zet ik een behandelprogramma op zodat u huid daadwerkelijk verbetert.

Basisbehandeling 45min €45,-

De reinigende behandeling begint met een stoombad en een diep werkende reiniging van de gezichtshuid. Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt zodat de behandeling afgestemd wordt op uw huid. Onzuiverheden worden verwijderd.
Hierna wordt de huid weer tot rust gebracht met een verkoelende lotion. Vervolgens wordt de huid geharmoniseerd en verzorgt met een pakking speciaal afgestemd op uw huidtype. Oogkompressen kalmeren de ogen en verstevigen de huid rond de ogen.
Tijdens de behandeling worden warme kompressen gebruikt die heerlijk geuren naar dennen, rozemarijn, lavendel, citroen of salie.Ter afsluiting wordt een dagverzorging en een oogcreme aangebracht. Tot en met 18 jaar €5,- korting.

Dieptereiniging rug 40min €40,-

Onzuiverheden ontstaan vaak niet alleen in het gezicht maar ook op de rug. In deze behandeling worden die onzuiverheden verwijderd en wordt uw huid met diepwerkende reinigings producten behandeld.
Een kleipakking zorgt ervoor dat zelfs het diepste vuil uit de poriën wordt verwijderd.Ter afsluiting wordt de huid verzorgt met een kalmerende lotion en dagverzorging.

Bekijk hier de prijzen voor gezichtsbehandelingen, massages, visagie, aanvullende behandelingen en het harsen.