Massages

Ik heb mij in de jaren gespecialiseerd in verschillende massage technieken. Massage leidt tot diepe ontspanning, geeft een doorgestroomd en weldadig gevoel. Spieren ontspannen en uw geest komt volledig tot rust. Uw schoonheid komt echt van binnenuit. Gun uzelf ook eens dat gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Ik adviseer u na afloop van een maasage veel water te drinken voor een goede afvoer van afvalstoffen.

U kunt bij PUUR & MOOI terecht voor klassieke ontspanning massage, Oosterse drukpunt massage, Hot Stone massage en Ayurvedische massage.

Klassieke en drukpunt massage 
Tijdens de voetmassage, rug/nek/schoudermassage en de lichaamsmassage worden zowel een klassieke ontspanningsmassage als de drukpunten toegepast. Eventueel gebruik ik de cupping methoden om het bindweefsel goed los te maken. Er wordt gemasseerd met heerlijk geurende aromatische oliën van Dr.Hauschka.

Ayurvedische massage
De Ayurvedische massage is een zachte massage en wordt van top tot teen toegepast. U krijgt een lichaamsmassage waarin bijzondere technieken van de eeuwenoude Ayurvedische leer verweven zijn.
Dit zorgt voor een optimale balans. Er wordt gebruik gemaakt van een warme olie die door middel van massage op de huid wordt aangebracht. Zo kunt u ontspannen, energie krijgen, pijnlijke spieren verzachten of de circulatie verbeteren.

Hotstone massage
Een Hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt is 50 graden. De stenen die ik gebruik, zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn. De stenen worden geplaatst op de chakra punten en er wordt mee gemasseerd met weldadige oliën. Deze massage dringt diep door in uw welzijn.

“Massage als aanvullende behandeling bij uw gezichtsbehandeling”
Bij de prijslijst staan een aantal aanvullende behandelingen voor tijdens uw gezichtsbehandeling waaronder een aantal heerlijke massages.

 

Zie de prijslijst in het hoofdmenu voor het totaal aanbod aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie, aanvullende behandelingen en het harsen.