PUUR & MOOI verhuist naar oud-west

Beste Klant,

zaterdag 10 juni verhuist de praktijk naar Amsterdam Oud-West. Ik heb een ruimte gehuurd bij Nilsson Hairstyling op de Jan Pieter Heijestraat 162. Jullie komen daar binnen via de gezellige en kleurrijke kapsalon waar de eigenaresse Susanne en haar trouwe werkneemster Sharon werken. Bij deze lieve dames kunnen jullie terecht voor een fijne knipbeurt. Daarvoor kunnen jullie contact opnemen met de kapsalon zelf 020-6837899

Beneden in het souterain zal ik weer mijn best doen om jullie zoals altijd een heerlijke behandeling te geven en de huid weer te laten stralen. Ook mijn telefoonnummer is gewijzigd. Hierover heb ik eerder een bericht geplaatst.

Ik hoop jullie allemaal weer te mogen verwelkomen in mijn nieuwe praktijk!

 

Lieve groet, Naomi

Voor afspraken: info@puurenmooi.nl of 06-27851082

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *