Schoonheidssalon Amsterdam

SCHOONHEIDSSALON AMSTERDAM WEST –  PUUR & MOOI

Behandelingen op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kijk hier voor de prijslijst voor schoonheidsbehandelingen en hier voor de prijslijst voor permanente Make-up. Bekijk het hoofdmenu bovenaan de pagina voor het totaal aanbod aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie, aanvullende behandelingen en het harsen.

NAOMI VAN DUIJN

Dr.Hauschka huidtherapeute, gespecialiseerd in huidverzorging, permanente make-up, visagie en massage.

ADRES
Jan Pieter Heijestraat 162
1054 ML Amsterdam West

KvK 34254409
IBAN NL41INGB0005125538

Telefoon
06-27851082

E-mail
info@puurenmooi.nl

Routebeschrijving

Vanaf A10
Afslag S106 richting Oud-West. Bij Surinameplein rechtdoor en over de brug naar links de Overtoom op. Bij de 2e stoplichten naar links de Jan Pieter Heijestraat in. U kunt dan gelijk parkeren op een open plek. Parkeerkosten zijn 3,- euro per uur.

Openbaar vervoer
Lijn 17, Halte Jan Pieter Heijestraat. Loop (ongeveer 3 minuten) de Jan Pieter Heijestraat in richting Overtoom tot de hoek Brederodestraat. Dit is de rechterzijde van de straat. Op nummer 162 bij Nilsson Hairstyling is PUUR&MOOI gevestigd.
Lijn 1, Halte Jan Pieter Heijestraat/Revalidatie centrum/kattenlaantje Vondelpark. Loop (ongeveer 1 minuut) de Jan Pieter Heijstraat in richting de Kinkerstraat. Op de 2e hoek brederodestraat/JP Heijestraat nr. 162 bij Nilsson Hairstyling is PUUR&MOOI gevestigd. Dit is aan de linkerzijde van de straat.

Voorwaarden afspraak
Afspraken bij PUUR & MOOI dienen op tijd geannuleerd te worden. Gelieve 48 uur van te voren contact met ons op te nemen als u verhinderd bent. Annuleringen korter dan 24 uur van te voren worden in rekening gebracht. Voor verzetten van een afspraak kunt u bellen met 06-27851082 en eventueel een boodschap achterlaten. Of stuur een e-mail naar info@puurenmooi.nl.

Schoonheidssalon Amsterdam oud-zuid

pinnen-ja-graag-logoSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuidSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuidSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuid