Schoonheidssalon Amsterdam

SCHOONHEIDSSALON AMSTERDAM WEST –  PUUR & MOOI

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.15 uur en 19.45 uur.

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u een mail sturen met daarin uw gegevens, behandeling waar u graag voor wil komen en de dag/tijd waarop het schikt. mijn agenda is gemiddeld 4-6 weken vooruit volgeboekt.

Kijk hier voor de prijslijst voor schoonheidsbehandelingen en hier voor de prijslijst voor permanente Make-up. Bekijk het hoofdmenu bovenaan de pagina voor het totaal aanbod aan gezichtsbehandelingen, massages, visagie, aanvullende behandelingen en het harsen.

NAOMI VAN DUIJN

Dr.Hauschka huidtherapeute, gespecialiseerd in huidverzorging, permanente make-up, visagie en massage.

ADRES
Kanaalstraat 180-2
1054 XR Amsterdam West

KvK 34254409
IBAN NL41INGB0005125538

Telefoon
06-27851082 (afspraken inplannen uitsluitend via mail)

E-mail
info@puurenmooi.nl

Routebeschrijving

Vanaf A10
Afslag S106 richting Oud-West. Bij Surinameplein rechtdoor en over de brug naar links de Overtoom op. Bij de 1e stoplichten naar links de Rhijnvis Feithstraat in. Hierna via het J.J.Cremerplein naar rechts de Wilhelminastraat in. Links de Rhijnvis Feithstraat weer op en u rijdt zo tegen het juiste nummer van de Kanaalstraat. U kunt dan gelijk parkeren op een open plek. Parkeerkosten zijn 3,- euro per uur. Vanaf april 2019 veranderen de prijzen voor straatparkeren in Amsterdam.

Openbaar vervoer
Lijn 1, Halte Rhijnvis Feithstraat. Loop (ongeveer 4 minuten) de Rhijnvis Feithstraat helemaal uit. De Kanaalstraat bevind zich aan het eind van deze straat. Op nummer 180 2 hoog is PUUR&MOOI gevestigd.

Voorwaarden afspraak
Afspraken bij PUUR & MOOI dienen op tijd geannuleerd te worden. Gelieve 48 uur van te voren contact met ons op te nemen als u verhinderd bent. Annuleringen korter dan 24 uur van te voren worden in rekening gebracht. Voor verzetten van een afspraak kunt u bellen met 06-27851082 en eventueel een boodschap achterlaten. Of stuur een e-mail naar info@puurenmooi.nl.

Schoonheidssalon Amsterdam oud-zuid

pinnen-ja-graag-logoSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuidSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuidSchoonheidssalon Amsterdam oud-zuid